Mig og min familie

Lidt om mig selv:

Jeg hedder Thilde, og det er mig der vil være jeres barns private børnepasser. Jeg er 32 år gammel og kommer oprindeligt fra Vester Nebel nordvest for Kolding. Her er jeg født og opvokset, og opdraget godt af to pædagoger. 

Jeg er oprindeligt uddannet blomsterdekoratør med flere forskellige grunduddannelser først. HF, HGS, Grundforløb til anlægsgartner på CEU (Teknisk skole).

Jeg har da jeg var barn og ung, været aktivt medlem af Landsforeningen Natur & Ungdom. Her har jeg blandt andet siddet i hovedbestyrelsen. Igennem denne forening, og også fra mine forældre, uddannelse og egen interesse har jeg en god, bred grundviden om natur og miljø. 

Jeg har i 9 år spillet musik på Egtved musikskole. Her har jeg fået enkeltundervisning i blokfløjte og tværfløjte. Jeg spillede også i musikskolens underholdningsorkester. Herfra har jeg en god musisk og rytmisk sans, som jeg bruger i arbejdet med børnene. 

Jeg har altid været meget kreativ, og det er vi også hos Sommerfuglene. Vi laver mange sjove ting, ofte af ting vi selv har fundet i naturen. 

Jeg har altid syntes at børns ve og vel er vigtigt, og synes at arbejdet med små børn er meget spændende. Så nu har jeg taget springet til at arbejde med børn og har i oktober 2018 åbnet min private pasningsordning. Noget jeg altid godt har kunne tænke mig, og jeg elsker det! 

Jeg elsker at være en del af de små børns udvikling, og jeg ser det som et fast mål at udvikle børnene både motorisk, socialt og sprogligt. 

Jeg er vant til at arbejde med mennesker i servicefaget, jeg har nu 2 års erfaring som privat børnepasser, og jeg kan forsikre jer for, at jeg har hjertet på helt rette sted. Jeg har også fulgt mine forældres arbejde som pædagoger igennem hele mit liv, så herfra har jeg også en grundviden. De er nu begge pensionerede, men har begge været pædagoger i mere end 40 år.

To søde sommerfugledrenge og mig

Min familie består af min mand Kenneth, vores søn Birk som er 6 år, og vores datter Rose på 4 år.

Kenneth er 36 år, født og opvokset i Dalby ved Kolding. Han arbejder på Isover i Vamdrup og har her både weekend- og nattevagter. Derfor har han ofte 2-3 hverdagsfridage, så han er også en del af børnenes hverdag her i huset. 

Birk går på Christiansfeld skole, Rose går i Taps Børnehave.

 

I huset har vi hunden Plet og tre katte. To unge katte, Luna og Blue, samt vores gamle kat Findus på 8 år. De kommer både ude og inde. Børnene er selvfølgelig kun sammen med hund og kattene under opsyn.

I haven har vi 6 høns og en hane, som lægger lækre, friske æg. Hønsene har både hønsehus og hønsegård, og en indhegning i haven.

I foråret 2020 har vi også udvidet dyreflokken med to kaniner, Kalle og Karina. Kalle og Karina har et stort bur i haven, hvor vi besøger dem hver dag.

Birk, Rose, Kenneth og jeg

Rose (th) og Birk (tv) er Sommerfuglenes faste legekammerater

Plet, 4 år

Findus, 8 år

De to små katte, Luna og Blue. De får kun mad under opsyn når børnene er her.

Hønemor med kyllinger

Kalle og Karina