Mig og min familie

Lidt om mig selv:

Jeg hedder Thilde, og det er mig der vil være jeres barns private børnepasser. Jeg er 31 år gammel og kommer oprindeligt fra Vester Nebel nord for Kolding. Her er jeg født og opvokset, og opdraget godt af to pædagoger. 

Jeg er uddannet blomsterdekoratør med flere forskellige grunduddannelser først. HF, HGS, Grundforløb til anlægsgartner på CEU (Teknisk skole).

Jeg har da jeg var barn og ung, været aktivt medlem af Landsforeningen Natur & Ungdom. Her har jeg blandt andet siddet i hovedbestyrelsen. Igennem denne forening, og også fra mine forældre har jeg en god, bred grundviden om natur og miljø. 

Jeg har i 9 år spillet musik på Egtved musikskole. Her har jeg fået enkeltundervisning i blokfløjte og tværfløjte. Jeg spillede også i musikskolens underholdningsorkester. Herfra har jeg en god musisk og rytmisk sans, som jeg bruger i arbejdet med børnene. 

 

Jeg har altid syntes at børns ve og vel er vigtigt, og synes at arbejdet med små børn er meget spændende. Så nu har jeg taget springet til at arbejde med børn og har i oktober 2018 åbnet min private pasningsordning. Noget jeg altid godt har kunne tænke mig, og jeg elsker det!

Jeg elsker at være en del af de små børns udvikling, og jeg ser det som et fast mål at udvikle børnene både motorisk, socialt og sprogligt. I som forældre skal kunne se resultater.

Min pædagogiske erfaring består af pasning af mange små børn i den nærmeste familie inkl. mine egne. Jeg er vant til at arbejde med mennesker i servicefaget, og jeg kan forsikre jer om, at jeg har hjertet på helt rette sted. Jeg har også fulgt mine forældres arbejde som pædagoger igennem hele mit liv, så herfra har jeg også en grundviden. De er nu begge pensionerede, men har begge været pædagoger i mere end 40 år.

Rose og jeg

Min familie består af min mand Kenneth, vores søn Birk som er 5 år, og vores datter Rose på næsten 3 år.

Kenneth er 35 år, født og opvokset i Dalby ved Kolding. Han arbejder på Isover i Vamdrup og har her både weekend- og nattevagter. Derfor har han 1-2 ugentlige fridage, så han er også en del af børnenes hverdag her i huset. 

 

Birk og Rose går begge i Taps Børnehave.

 

I huset har vi to katte, Mulle og Findus. De kommer både ude og inde. Børnene er selvfølgelig kun sammen med kattene under opsyn. I haven har vi 8 høns, som lægger lækre, friske æg. Hønsene har både hønsehus og hønsegård, og en indhegning i haven. Lige nu har vi kyllinger som nogle af hønsene har ruget ud. I foråret 2019 har vi også udvidet dyreflokken med to kaniner, Snut og But. Snut og But har et stort bur i haven, men går i dagtimerne frit rundt i haven.

Birk og jeg

Birk og Kenneth

Rose (th) og Birk (tv) er Sommerfuglenes faste legekammerater

Findus, 6 år, sammen med Birk

Mulle, 10 år

Hønemor med kyllinger

Snut og But